Akció!

Nemesacél lapos kerek medál alap matt (20mm)

Original price was: 220Ft.Current price is: 120Ft.

Felülete: matt

Átmérő: 20 mm
Anyag vastagság: 0,6mm
A furat átmérője: 1,2mm

Fém beütő, stamping technikához is használható pl. monogram, vagy márkajelzés beüthető, gravírozható. Nemesacél akasztó is kapható hozzá boltomban.

Az ár egy db medál alapra vonatkozik.

Készleten

Cikkszám: STA018 Kategóriák: ,

Leírás

Nemesacél lapos kerek medál alap matt (20mm)

Átmérő: 20 mm
Anyag vastagság: 0,6mm
A furat átmérője: 1,2mm

Fém beütő, stamping technikához is használható pl. monogram, vagy márkajelzés beüthető, gravírozható. Nemesacél akasztó is kapható hozzá áruházunkban.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Az ár egy db medál alapra vonatkozik.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

További információk

Típus

Méret

, , ,Exkluzív termékek