GY.I.K. (Gyakran ismételt kérdések)

  • Mikor kapom meg a rendelésem?

A rendeléseket a hatályos szállítási feltételek szerint adjuk postára. Igyekszünk minél előbb megtenni ezt, de kérjük türelmed a rendelésed kifizetésétől számított 6. munkanapig. Amennyiben addig nem kapsz értesítést a feladásról, és a spam mappában sem találod azt, kérjük jelezd és mi gyorsan visszajelzünk, hogy mit látunk a rendszerünkben.

  • Személyes megtekintésre, átvételre nincs lehetőség?

Költségeink, így áraink alacsonyan tartása végett webshop üzemeltetése mellett döntöttünk, fizikai üzletünk nincs, így a termékek személyes átvételére, megtekintésére nem tudunk lehetőséget biztosítani. Az elállási garancia biztosítja, hogy amennyiben bármelyik termék nem felelne meg, úgy 14 napon belül el lehet állni a vásárlástól indoklás nélkül, és visszafizetjük a termékek árát.

  • Miért van többféle termék is egy celofán tasakba csomagolva?

Csomagolásnál is környezet tudatosságra törekszünk a csomagolóanyag mennyiségének ésszerű csökkentésével. Amennyiben egy adott típusú termékből 1-2 darab kerül megrendelésre, úgy azt össze szoktuk csomagolni más olyan termékekkel, amelyekből szintén ilyen mennyiség kerül megrendelésre. Természetesen igyekszünk ezt úgy megoldani, hogy könnyen szétválogatható legyen, tehát 2-3 féle terméknél nem kerül több azonos celofán tasakba.

  • Antiallergén a nemesacél? Biztosan nem okoz allergiás tüneteket?

A nemesacél antiallergén, azonban sajnos van, aki a nemesacélra/ orvosi fémre is allergiás. Ez nagyon ritka dolog, és általában az ilyen érzékenységgel rendelkező vásárlók tudnak erről.

  • Nagykereskedelmi tételben lehet vásárolni?

Elsődleges célunk a kis szériákban gondolkodó kézműves közösség minőségi kiszolgálása, nem profilunk a nagykereskedelem. Bizonyos termékeknél azonban van lehetőség a nagy tételben való beszerzésre. Az egyedi árajánlatkéréseket email-ben tudjuk fogadni a termék pontos megnevezésével.