Rose Gold bevonatos Nemesacél lánc 10 méter (1,6mm)

22,500Ft

Anyaga: nemesacél
Bevonat: Rose gold
Színárnyalat: 01

Hossz: 10 méter
Kiszerelés:  spulnizott
A láncszemek szélessége (vastagság): 1,6mm

Az ár 10 méter hosszra vonatkozik.

Mérete miatt csak futárral tudjuk küldeni!

Készleten

Cikkszám: LAN817 Kategóriák: ,

Leírás

Rose Gold bevonatos Nemesacél lánc 10 méter

Anyaga: nemesacél
Bevonat: Rose gold
Színárnyalat: 01
Ez az érték jelzi, hogy a közvetlenül egymáshoz kapcsolható/ illeszthető alkatrészek színárnyalata mennyire egyezik. Az érték növekedésével a rózsa szín erőteljesedik. Ezzel a kategorzálással próbáljuk segíteni a megfelelő színárnyalatú alkatrészek kiválogatását.
Véleményünk szerint a két egymás mellett lévő árnyalat szépen illeszkedik, viszont ha több árnyalat különbség van, akkor már látható az eltérés. (Pl. 01+03) Ezek a különbségek szetteknél pl. fülbevaló és nyaklánc esetén nem igazán észrevehetőek, de ha ékszert építünk belőlük (pl. medál+medál akasztó+nyaklánc), akkor már jelentőséggel bírhatnak.

Hossz: 10 méter
Kiszerelés:  spulnizott
A láncszemek szélessége (vastagság): 1,6mm

<strong>Mérete miatt csak futárral tudjuk küldeni!</strong>

A bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

További információk

SzínExkluzív termékek