Nemesacél csepp alakú franciakapcsos fülbevaló alap (10×14 mm)

$ 1,60

Nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Belső átmérő: 9,8×14 mm

A franciakapocs hossza: 19mm

Az ár egy pár fülbevaló alapra vonatkozik.[:en]Not fading, doesn’t change its colour. Perfect for high quality, long life jewelries.

Color: shine polishing (NO plating)

Inner diameter: 9,8×14 mm

Price is set for 1 pair.

Készleten

Leírás

Nemesacél csepp alakú franciakapcsos fülbevaló alap.

Belső átmérő: 9,8×14 mm

A franciakapocs hossza: 19mm

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Az ár egy pár fülbevaló alapra vonatkozik.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

További információk

Típus

Méret

,Exkluzív termékek