Valódi arannyal bevont nemesacél lánc 20 méter (többféle vastagságban)

$ 52,00$ 56,00

Többféle méretben rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 1,6 mm (láncszem vastagsága: 0,3 mm)
  • 2 mm  (láncszem vastagsága: 0,5 mm)

Bevonat: 18K arany

Az ár 20 méter hosszra vonatkozik.

Leírás

Valódi arannyal bevont nemesacél lánc 20 méter

Többféle méretben rendelhető a láncszemek szélessége alapján:

  • 1,6 mm (láncszem vastagsága: 0,3 mm)
  • 2 mm  (láncszem vastagsága: 0,5 mm)

Bevonat: 18K arany

Az ár 1 centiméter hosszra vonatkozik, így pontosan meg tudod adni, hogy mekkora hosszra van szükséged. A termék csak a láncot tartalmazza, szerelékek nélkül. Szintén valódi arannyal bevont szerelékek külön megvásárolhatók boltomban, ezek könnyebben megtalálhatóak a Valódi arannyal bevont alkatrészek kategóriában.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, antiallergén, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán.

A bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Erre a 20 méteres kiszerelésre egyedi árajánlatot adni, és kérés esetén beszerezni kb. 3 hetes átfutási idővel.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék…

További információk

Szín

,

Méret

,Exkluzív termékek