Rose gold színű nagyszemű nemesacél lánc hosszú ovális elemekkel 49,5 cm (szín:1)

1,350Ft

Hossz: folyóméter (49,5 cm-es egységenként tudjuk mérni)
Anyaga: Nemesacél
Bevonat technológia: vákuumos ion eljárás

Elemek mérete: 4 x 12 mm (a láncszemek forrasztva vannak, nem nyithatóak)
Vastagsága: 1 mm

Színárnyalat: 01

A termék csak a láncot tartalmazza, szerelékek nélkül. A szerelékek külön megvásárolhatók webáruházunkban.

Az ár 49,5 centiméter hosszra vonatkozik.

Készleten

Cikkszám: LAN841 Kategóriák: ,

Leírás

Rose gold színű nagyszemű nemesacél lánc hosszú ovális elemekkel

Hossz: folyóméter (49,5 cm-es egységenként tudjuk mérni)
Anyaga: Nemesacél
Bevonat technológia: vákuumos ion eljárás

Elemek mérete: 4 x 12 mm (a láncszemek forrasztva vannak, nem nyithatóak)
Vastagsága: 1 mm

Színárnyalat: 01
Ez az érték jelzi, hogy a közvetlenül egymáshoz kapcsolható/ illeszthető alkatrészek színárnyalata mennyire egyezik. Az érték növekedésével a rózsa szín erőteljesedik. Ezzel a kategorzálással próbáljuk segíteni a megfelelő színárnyalatú alkatrészek kiválogatását.
Véleményünk szerint a két egymás mellett lévő árnyalat szépen illeszkedik, viszont ha több árnyalat különbség van, akkor már látható az eltérés. (Pl. 01+03) Ezek a különbségek szetteknél pl. fülbevaló és nyaklánc esetén nem igazán észrevehetőek, de ha ékszert építünk belőlük (pl. medál+medál akasztó+nyaklánc), akkor már jelentőséggel bírhatnak.

A bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Szépen mutat láncként vagy karkötőként.

Az ár 49,5 centiméter hosszra vonatkozik. (Ha több egység kerül rendelésre, nem vágjuk szét, hanem teljes hosszban küldjük. Pl. 2×49,5 cm rendelése esetén 99cm-t küldünk.) A termék csak a láncot tartalmazza, szerelékek nélkül. A szerelékek külön megvásárolhatók webáruházunkban.

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

Bevonat technológiák

A bevonatok felvitele a nemesacél alkatrészeink felületére galvanizálással vagy vákuum technológiával történik. A galvanizálás szélesebb körben eltejedt, egyszerűbb, költséghatékonyabb technológia. Lényege, hogy a bevonandó fémet a bevonó fém ionjait tartalmazó oldatba merítik, és elektrolízissel létrejön a bevonat. A vákuum technológia környezetbarátabb, tartósabb felületet hoz létre. Vákuumkigőzöléskor a bevonat anyagát magas hőmérsékletre hevítve elpárologtatják, és a bevonandó munkadarab felületére csapatják. (Ahol nem találod a technológia megjelölését, az a termék galvanizálással kapta meg a bevonatot.)

További információk

SzínExkluzív termékek