XXL Nemesacél gyűrű alap ovális foglalattal (22x30mm)

820Ft

A gyűrű alap kifejezetten nagy átmérővel készült, így jóval nagyobb méretűre állítható, mint a normál gyűrű alapok. A gyűrű belső átmérője 22 mm, ettől lehet néhány méretnyit szűkebbre, illetve bővebbre állítani (66-74-es méret).

A kaboson foglalat belső átmérője: 22x30mm

Az ár egy db termékre vonatkozik.

Csak FUTÁRRAL rendelhető!

Készleten

Cikkszám: GYU061 Kategóriák: ,

Leírás

XXL Nemesacél gyűrű alap ovális foglalattal állítható méretben. A gyűrű alap kifejezetten nagy átmérővel készült, így jóval nagyobb méretűre állítható, mint a normál gyűrű alapok.

A gyűrű belső átmérője 22 mm (66-74-es méret), ettől lehet néhány méretnyit szűkebbre, illetve bővebbre állítani.

A kaboson foglalat belső átmérője: 22x30mm

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Az ár egy db termékre vonatkozik.

Csak FUTÁRRAL rendelhető!

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, rivolik, üveglencsék

További információk

Típus

MéretExkluzív termékek