XS nemesacél gyűrű alap ovális foglalattal (Többféle méretben)

730Ft

Kifejezetten kis átmérővel készült, így jóval kisebb méretűre állítható, mint a normál gyűrű alapok. Gyermekek és vékony ujjú felnőttek részére ideális méret.

A gyűrű belső átmérője 14-17 mm (44-54-es méret) között állítható.

Rendelhető méretek tálca belső átmérője szerint:

  • 13x18mm
  • 22x30mm

A tálca mélysége: 1,8 mm

Az ár 1 db-ra vonatkozik.

Az elsőbbségi levélként való postai szállítási mód saját felelősségre választható, mivel a gyűrűk, a gondos csomagolás ellenére szállítás közben deformálódhatnak! Javasoljuk a FUTÁRRAL való szállítás kiválasztását![:en]Stainless steel adjustable ring blanks with rectangular caboshon tray. Hypoallergenic, not fading, doesn’t change its color.
Color: shine polishing (NO plating)

Price is set for 1 piece.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

XS nemesacél gyűrű alap ovális foglalattal. Kifejezetten kis átmérővel készült, így jóval kisebb méretűre állítható, mint a normál gyűrű alapok. Gyermekek és vékony ujjú felnőttek részére ideális méret.

A gyűrű belső átmérője 14-17 mm (44-54-es méret) között állítható.

Antiallergén, nincs bevonattal ellátva, így nem kopik, nem fakul. Kiváló ezüst alternatíva tartós ékszerek készítéséhez. Szín: polírozott nemesacél

Rendelhető méretek tálca belső átmérője szerint:

  • 13x18mm
  • 22x30mm

A tálca mélysége: 1,8 mm

Az ár 1 db-ra vonatkozik.

Az elsőbbségi levélként való postai szállítási mód saját felelősségre választható, mivel a gyűrűk, a gondos csomagolás ellenére szállítás közben deformálódhatnak! Javasoljuk a FUTÁRRAL való szállítás kiválasztását!

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

További információk

Méret

,

TípusExkluzív termékek