Nemesacél francia kapcsos fülbevaló lapos felülettel

490Ft

Nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Szín: polírozott nemesacél

Ragasztható felület átmérője: 8mm

A kapocs hossza: 19 mm

Az ár 1 pár fülbevaló alapra vonatkozik.

Készleten

Leírás

Nemesacél francia kapcsos fülbevaló lapos felülettel. Elsősorban üvegtechnikához ajánljuk, de más anyag (pl. kerámia) is ragasztható a lapos felületre.

Szín: polírozott nemesacél

Ragasztható felület átmérője: 8mm

A kapocs hossza: 19 mm

Az ár egy pár fülbevaló alapra vonatkozik.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

 

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

További információk

Típus

Méret

,Exkluzív termékek