Kedves Vásárlóink!
Jelenleg technikai hiba miatt nem tudunk új rendeléseket fogadni, dolgozunk a hiba elhárításán. Addig is ajánljuk szeretettel SteelParadise webshopot: https://steelparadise.com/
Köszönettel,
Acélmánia

Nemesacél francia kapcsos fülbevaló alap négyzet foglalattal (Többféle méretben)[:en]Stainless Steel Square French Clip Earring Findings (different sizes)

$ 3,32

Nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Rendelhető méretek a tálca belső mérete szerint:

  • 10x10mm
  • 12x12mm

Az ár egy pár fülbevaló alapra vonatkozik.[:en]Not fading, doesn't change its colour. Perfect for high quality, long life jewelries.

Color: shine polishing (NO plating)

Available sizes by inner diameter:

  • 10x10mm
  • 12x12mm

Price is set for 1 pair.

Leírás

Nemesacél francia kapcsos fülbevaló alap négyzet foglalattal.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik el, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Rendelhető méretek a tálca belső mérete szerint:

  • 10x10mm
  • 12x12mm

Az ár egy pár fülbevaló alapra vonatkozik.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

 

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék…[:en]Stainless Steel Square French Clip Earring Findings. Not fading, doesn’t change its colour. Perfect for high quality, long life jewelries.

Color: shine polishing (NO plating)

Available sizes by inner diameter:

  • 10x10mm
  • 12x12mm

Price is set for 1 pair.

Stainless steel, surgical steel (316L)

The difference between stainless steel and surgical steel is that surgical steel is the highest quality of stainless steel. The name stainless steel usually means quality 304 and surgical steel is quality 316L. All products are stainless steel in my shop. I point it out separately if the steel is 316L quality (surgical steel). If you can not find this note, then it’s 304 quality stainless steel.  Both kind is hypoallergenic, so you can use them to make your jewelry last long without fading, rusting or changing its color.

További információk

Méret

10x10mm, 12x12mm

Típus

CabochonExkluzív termékek