Nemesacél kör bedugós fülbevaló alap

$ 1,40

Nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Külső átmérő (kör): 10,3 mm
Belső átmérő (kör): 4,9 mm
Lyuk átmérő: 1,5 mm

Az ár egy pár fülbevaló alapra vonatkozik.

Készleten

Leírás

Nemesacél kör bedugós fülbevaló alap.

Külső átmérő (kör): 10,3 mm
Belső átmérő (kör): 4,9 mm
Lyuk átmérő: 1,5 mm

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Az ár egy pár fülbevaló alapra vonatkozik.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

 

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszer készítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék…[:en]Stainless Steel Round Stud Earring Findings

Hypoallergenic stainless steel earring bezel. Not fading, doesn’t change its colour. Perfect for setting stones (and other items) or resin work.

Color: shine polishing (NO plating)

Inner diameter: 9,65 mm
Metal thickness: 0,2mm

Price has been set for one pair of earrings.

További információk

TípusExkluzív termékek