Nemesacél rose gold színű szerelőkarika (20db)

$ 1,20$ 4,60

Külső átmérő szerint rendelhető méretek:

  • 3mm, színárnyalat: 01, vastagság: 0,5mm
  • 5mm A, színárnyalat: 01, vastagság: 0,7mm
  • 5mm B, színárnyalat: 02, vastagság: 0,8mm
  • 10mm, színárnyalat: 01, vastagság: 1mm

Az ár 20 db szerelőkarikára vonatkozik.

Leírás

Nemesacél rose gold színű szerelőkarika

Külső átmérő szerint rendelhető méretek:

  • 3mm, színárnyalat: 01, vastagság: 0,5mm
  • 5mm A, színárnyalat: 01, vastagság: 0,8mm
  • 5mm B, színárnyalat: 02, vastagság: 0,7mm
  • 10mm, színárnyalat: 01, vastagság: 1mm

A színárnyalat érték jelzi, hogy a közvetlenül egymáshoz kapcsolható/ illeszthető alkatrészek színárnyalata mennyire egyezik. Az érték növekedésével a rózsa szín erőteljesedik. Ezzel a kategorzálással próbáljuk segíteni a megfelelő színárnyalatú alkatrészek kiválogatását.
Véleményünk szerint a két egymás mellett lévő árnyalat szépen illeszkedik, viszont ha több árnyalat különbség van, akkor már látható az eltérés. (Pl. 01+03) Ezek a különbségek szetteknél pl. fülbevaló és nyaklánc esetén nem igazán észrevehetőek, de ha ékszert építünk belőlük (pl. medál+medál akasztó+nyaklánc), akkor már jelentőséggel bírhatnak.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik el, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán.

A  bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Az ár 20 db szerelőkarikára vonatkozik.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

További információk

Méret

, , ,

Szín

, ,Exkluzív termékek