Nemesacél rose gold színű szerelőkarika (20db)

$ 1,20$ 4,60

Külső átmérő szerint rendelhető méretek:

  • 3mm, színárnyalat: 01, vastagság: 0,5mm
  • 5mm A, színárnyalat: 01, vastagság: 0,7mm
  • 5mm B, színárnyalat: 02, vastagság: 0,8mm
  • 10mm, színárnyalat: 01, vastagság: 1mm

Az ár 20 db szerelőkarikára vonatkozik.

Leírás

Nemesacél rose gold színű szerelőkarika

Külső átmérő szerint rendelhető méretek:

  • 3mm, színárnyalat: 01, vastagság: 0,5mm
  • 5mm A, színárnyalat: 01, vastagság: 0,8mm
  • 5mm B, színárnyalat: 02, vastagság: 0,7mm
  • 10mm, színárnyalat: 01, vastagság: 1mm

A színárnyalat érték jelzi, hogy a közvetlenül egymáshoz kapcsolható/ illeszthető alkatrészek színárnyalata mennyire egyezik. Az érték növekedésével a rózsa szín erőteljesedik. Ezzel a kategorzálással próbáljuk segíteni a megfelelő színárnyalatú alkatrészek kiválogatását.
Véleményünk szerint a két egymás mellett lévő árnyalat szépen illeszkedik, viszont ha több árnyalat különbség van, akkor már látható az eltérés. (Pl. 01+03) Ezek a különbségek szetteknél pl. fülbevaló és nyaklánc esetén nem igazán észrevehetőek, de ha ékszert építünk belőlük (pl. medál+medál akasztó+nyaklánc), akkor már jelentőséggel bírhatnak.

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik el, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán.

A  bevonat tartósságával, kopásállóságával kapcsolatban nincs tapasztalatunk, tesztelni nem tudjuk, ezért garanciát sem tudunk rá  vállalni.

Az ár 20 db szerelőkarikára vonatkozik.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Swarovski kristályok, üveglencsék…

További információk

Méret

03mm, 05mm A, 05mm B, 10mm

Szín

Rose gold 01, Rose gold 02, Rose gold 03Exkluzív termékek