Nemesacél gyöngykeret

470Ft

Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Elsősorban gyöngyökhöz ajánljuk, de minimál ékszerek készítéséhez is kíváló.

Belső átmérő: 12mm
Szélesség: 3mm
Lemez vastagság: 1mm
Furat átmérője: 1mm

Az ár egy db alkatrészre vonatkozik.

Készleten

Leírás

Nemesacél gyöngykeret két furattal. Antiallergén, nem kopik, nem fakul, nem színeződik el. Elsősorban gyöngyökhöz ajánljuk, de minimál ékszerek készítéséhez is kíváló.

Belső átmérő: 12mm
Szélesség: 3mm
Lemez vastagság: 1mm
Furat átmérője: 1mm

A nemesacél előnye az ezüst, valamint bármilyen bevonattal ellátott (ezüstözött, ródiumozott, stb.) ékszerekkel szemben, hogy kemény, ellenálló fémből készül, amely nem színeződik, nem hagy nyomot a bőrön és ruhán, nem kopik, nem fakul, nem veszít a fényéből és nem okoz allergiás tüneteket.

Az ár egy db alkatrészre vonatkozik.

 

Nemesacél, orvosi fém

A nemesacél és orvosi fém között az a különbség, hogy a nemesacél egy tágabb fogalom. Többféle nemesacél létezik, általában a 304-es minőséget jelzi, ennek egy magasabb minőségű változata a 316L, amit orvosi fémnek is neveznek. Termékeimnél ezt külön jelzem, ha a 316L orvosi fém az alapanyaga. Ha ezt nem találod, akkor 304-es minőség.)

Egyéb termékek

Üzletemben egyéb termékeket is találsz az ékszerkészítéshez, pl. Ceralun “ékszergyurma”, Preciosa kristályok, üveglencsék

További információk

TípusExkluzív termékek